Sokan régóta várják már, hogy láthassák az Armarium ruhákat. Örömmel jelentjük be, hogy itt vagyunk! Kínálatunk folyamatosan megújul, érdemes figyelni a változásokat!

A következő alkalom arra, hogy élőben találkozzunk:
28. Mesterségek Ünnepe, 2014. augusztus 16-20., Budai Vár

Az Armarium kislány- és babaruhái a Magyar Kézművességért Alapítvány díjazottjaként szerepelnek a Budai Várban, az Országos Széchenyi Könyvtárban megrendezett MAGYAR KÉZMŰVESSÉG – 2013. című kiállításon. További részletek...

Mindenkit szeretettel várunk 2013. március 22-23-án a "Viseletek régen és ma" konferenciát kísérő kiállításra, ahol az Armarium ruhák is láthatóak lesznek. További részletek...

KUBUS:
az Armarium ruhák mellett a kis (és nagyobb) fiúknak is izgalmas fejlesztő játék. további részletek


Az Armarium ruhák viselése egészen elvarázsolja a kislányokat. Amint felveszik őket, máris hölgyekké válnak. A fényképezések hangulatából állítottuk össze ezt a kis videot, ami ízelítőt ad abból, hogy így is lehet viselkedni...

2011-ben a 25. Mesterségek Ünnepe fő témája az öltözék volt. Ehhez kapcsolódott az a pályázat, amelynek ünnepélyes divatbemutatóján az Armarium ruhák is felvonultak a Budai Várban.

A veresegyházi városünnepen ismét a kifutón forogtak a kislányok, szebbnél szebb ruhácskákban kicsiktől egészen nagyokig - persze a babáikkal együtt.

Tavasztól őszig több vásárban élőben is megvásárolhatók a ruháink. Rendszeresen jelen vagyunk vasárnaponként a Gozsdu udvarban Budapesten, de más rendezvényeken is megfordulunk. A pontos időpontok a vásárnaptárban találhatóak. Az alábbi képek egy kis ízelítőt mutatnak be ezekről a hangulatos eseményekről.

Az Armarium ruhák több pályázaton is sikerrel szerepeltek már, melyek eredményeképpen színvonalas kiállításokra, bemutatókra jutottunk el. Reméljük a jövőben is bővülni fog az ilyen elismerések sora.

A kis ruhákat nem csak viselni kényelmes, de szépek is. Ahogy a kislányok ruhái, úgy a babákéi is életre kelnek, ha megtalálják hozzájuk illő viselőiket.