Sokan régóta várják már, hogy láthassák az Armarium ruhákat. Örömmel jelentjük be, hogy itt vagyunk! Kínálatunk folyamatosan megújul, érdemes figyelni a változásokat!

A következő alkalom arra, hogy élőben találkozzunk:
28. Mesterségek Ünnepe, 2014. augusztus 16-20., Budai Vár

Az Armarium kislány- és babaruhái a Magyar Kézművességért Alapítvány díjazottjaként szerepelnek a Budai Várban, az Országos Széchenyi Könyvtárban megrendezett MAGYAR KÉZMŰVESSÉG – 2013. című kiállításon. További részletek...

Mindenkit szeretettel várunk 2013. március 22-23-án a "Viseletek régen és ma" konferenciát kísérő kiállításra, ahol az Armarium ruhák is láthatóak lesznek. További részletek...

KUBUS:
az Armarium ruhák mellett a kis (és nagyobb) fiúknak is izgalmas fejlesztő játék. további részletek

Mit jelent az Armarium név?

Az Armarium latin eredetű szó, jelentése szekrény. A kisruhák lelőhelye - mint mindenhol - nálunk is a kimeríthetetlen és varázslatos ruhásszekrény.

Megrendelhetem-e külön a gyerek- és babaruhákat?

Minden modellnél feltüntettük a lehetséges rendelési kombinációkat. Általában külön is megvásárolhatóak, de igazi különlegességük abban rejlik, hogy a kislány és babája egyforma ruhát kap.

Lehetőség van-e a ruhákat vásárlás előtt felpróbálni?

Sajnos egyelőre erre nincs lehetőség. Kérésre részletes méreteket tudunk küldeni.

Láthatóak-e valahol élőben az Armarium ruhák?

Állandó jelleggel egyelőre nem. Amennyiben erre mégis alkalom adódik, a híreink között jelezni fogjuk, érdemes a honlapot figyelni.

Lehetséges-e a modelleket egyéni rendelés alapján módosítva kérni?

Ezt mindenképpen e-mailben szükséges egyeztetni. Természetesen apró módosításokra lehetőség van (saját monogram, egyéni díszítés, kiegészítők...), de csak az Armarium stílusba illeszkedően.

Hogyan történik a megvásárolt ruhák átvétele?

A fizetés és szállítás pontos módját minden megrendelés során e-mailben egyeztetjük. Általában két lehetőség van: postai küldemény formájában vagy személyes átadással (elsősorban Budapesten és környékén)