Sokan régóta várják már, hogy láthassák az Armarium ruhákat. Örömmel jelentjük be, hogy itt vagyunk! Kínálatunk folyamatosan megújul, érdemes figyelni a változásokat!

A következő alkalom arra, hogy élőben találkozzunk:
28. Mesterségek Ünnepe, 2014. augusztus 16-20., Budai Vár

Az Armarium kislány- és babaruhái a Magyar Kézművességért Alapítvány díjazottjaként szerepelnek a Budai Várban, az Országos Széchenyi Könyvtárban megrendezett MAGYAR KÉZMŰVESSÉG – 2013. című kiállításon. További részletek...

Mindenkit szeretettel várunk 2013. március 22-23-án a "Viseletek régen és ma" konferenciát kísérő kiállításra, ahol az Armarium ruhák is láthatóak lesznek. További részletek...

KUBUS:
az Armarium ruhák mellett a kis (és nagyobb) fiúknak is izgalmas fejlesztő játék. további részletek

Köszönjük, hogy a vásárlás felől érdeklődik!

A modellek leírásánál jelezzük azok jelenleg elérhető méretét és egy irányárat. Mind a méretben, mind az árban lehetséges eltérés az egyes megrendelések során, ezért minden esetben a kapcsolatfelvétel után történik ezek végleges egyeztetése. A honlapon megjelölt árak tehát tájékoztató jellegűek!

Miután kiválasztotta a kedvenc modellt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon keresztül, vagy emailben a méret, az anyag és az ár egyeztetése érdekében. Minden modellnek saját azonosítója van, amennyiben lehetséges, kérjük ennek megjelölését a pontosabb azonosítás miatt. Amennyiben sikerül a megrendelést közösen véglegesíteni, megjelöljük a ruha elkészítésének határidejét, illetve megegyezünk a fizetés módjáról és a szállítás lehetőségeiről. A megrendelés ekkor válik véglegessé.

Mivel minden ruhácska egyedi, ezért elképzelhető, hogy a képeken megjelenő darabokhoz képest kisebb eltérésekkel tudjuk elkészíteni a modellt. Ezt minden esetben jelezzük.

Amennyiben további kérdése van, olvassa át a Kérdések és válaszok gyűjteményét vagy keressen meg bennünket e-mailben vagy telefonon keresztül.

Amennyiben elégedett a vásárolt ruhákkal, kiegészítőkkel, örömmel fogadjuk a visszajelzéseket, élménybeszámolókat, fényképeket!