Sokan régóta várják már, hogy láthassák az Armarium ruhákat. Örömmel jelentjük be, hogy itt vagyunk! Kínálatunk folyamatosan megújul, érdemes figyelni a változásokat!

A következő alkalom arra, hogy élőben találkozzunk:
28. Mesterségek Ünnepe, 2014. augusztus 16-20., Budai Vár

Az Armarium kislány- és babaruhái a Magyar Kézművességért Alapítvány díjazottjaként szerepelnek a Budai Várban, az Országos Széchenyi Könyvtárban megrendezett MAGYAR KÉZMŰVESSÉG – 2013. című kiállításon. További részletek...

Mindenkit szeretettel várunk 2013. március 22-23-án a "Viseletek régen és ma" konferenciát kísérő kiállításra, ahol az Armarium ruhák is láthatóak lesznek. További részletek...

KUBUS:
az Armarium ruhák mellett a kis (és nagyobb) fiúknak is izgalmas fejlesztő játék. további részletek

  • graphics/modellek/kubus01.jpg

  • graphics/modellek/kubus02.jpg

  • graphics/modellek/kubus03.jpg

  • graphics/modellek/kubus04.jpg

  • graphics/modellek/kubus05.jpg

  • graphics/modellek/kubus06.jpg

Ezt a játékot tudomásom szerint az első világháború idején, vagy alatt álmodta és valósította meg a nagy Pattantyús család egyik tagja, aki szívén viselte a gyerekek és fiatalabb korosztály jó nevelését és képzését-, "játszva-tanulását".
A "KUBUS" a régi játék hasonmás kiadása, melyhez megkaptuk a család /Pattantyús/ jóváhagyását, sőt baráti bíztató szavait is.
Eddig játéknak neveztem, de több annál, - hiszen annakidején "ministerileg engedélyezett taneszköz" volt, és ma is méltó lenne arra, hogy azzá váljék.

Térben kell elhelyezni a megadott felülnézeti és két oldalnézeti ábra alapján a színes téglatesteket./Két tégla sarkában nehezék van, így a kirakható variációk a jeles kockák "lebegő" állásával megsokszorozódnak!!!/ A gyakorló feladatokat az egyik-, helyes megoldásaikat egy másik füzetecske tartalmazza. Külün lapokat találnak a játékosok arra a célra, hogy kirakott variációikat rögzíthessék és/vagy társuknak megoldásra átadhassák.

Sok kellemes "észmozgató" percet-,órát-, napot kíván minden korosztálynak!!

Kapható: Armarium kft.
Egy készlet ára: 5000 Ft